27 Şubat 2013 Çarşamba

Google Alert- rize

Haberlerrize için 4 yeni sonuç
 
Rize'de Sporcu Başmüdür
Haberler
Trabzon Uluslar arası Yarı Maratonu'nda 21.1 kilo metreyi 2.05 saatte koşan PTT Rize Başmüdürü Sinasi Duman 10 Mart tarihinde Rize'nin Fındıklı İlçesi'nde yapılacak "Kurtuluş Koşuşu"na hazırlanıyor.koşuya olan ilgisi ile dikkat çekiyor.2003.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Haberler
Rize'de 'Peygamberimizin Hayatı' konulu yarışma yapılacak
e-Haber Ajansi
Rize'de ortaokul ve lise öğrencileri arası 'Peygamberimizin Hayatı' konulu ödüllü bilgi yarışması düzenlenecek. İki kategoride yapılacak olan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ve öğrencilerin öğretmenlerine toplamda 60 ödül verilecek.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

e-Haber Ajansi
Kontrol Rize'de
Günebakış
PTT 1. Lig'in 2. yarısında oynadığı 6 maçtan 4 galibiyet 2 beraberlik alan Çaykur Rizespor'da şimdi gözler hafta sonu Kartal ile oynayacakları maça çevrildi. Yeşil-Mavili takımın teknik direktörü Mustafa Denizli, Lig'in ikinci yarısını 3 bölümlük ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu:
Haber 3
Eroğlu, Rize'de yapmayı planladıkları 25 yeni projenin müjdesini verdi. Eroğlu, bölgede yaşanan taşkınların önlenmesi için derelerin üzerini açacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Buraya gelirken eli boş gelemezdik. Bizim kültürümüzde vardır. Ben size ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »


İpucu: Sorgunuzda tam olarak eşleşmesini istediğiniz kelime grubunun başına ve sonuna tırnak işaretleri ("bunun gibi") koyun.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder