28 Ocak 2012 Cumartesi

Google Alert- rize

Haberlerrize için 5 yeni sonuç
 
RİZE'NİN NÜFUSU 323 BİN'E YÜKSELDİ
Haber X
Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi ile yapılan ölçümlerde Rize'nin nüfusu 323 bin 12 oldu. Merkez İlçe Nüfusu ise 98 bin'den 102 bin 145'e yükseldi. Rize'nin genel nüfusunun 159 bin 304'ünü erkekler 163 bin 708'ini ise kadınlar oluşturdu.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Haber X
Rize'de sıkıyönetim
Günebakış
İstediğimiz yere geleceğiz. Geride kalan maçların bu saatten sonra önemsememek zorundayız. Bu zorlu dönemi atlatmak için kenetlenmek ve her zamankinden daha arzulu oynamak zorundayız” diye konuştu. Rize ' de sıkıyönetim.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Günebakış
Rize Basınında Bugün
Haberler
Rize'nin Fındıklı ilçesinde yaralı yavru karaca, Rize Orman İşletme Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Rize'de bir alışveriş merkezinde bebekler arasında emekleme yarışması düzenlendi. Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı Anzer Yaylası'nda geçen ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kar kaç gün sürecek?
Sabah
Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdumuzun kuzey, iç ve doğusunda görülecek yağışların, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Yağışlar, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve karla karışık yağmur ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Dalkavuklukta Sınır Tanımazlık
Milliyet
“Başbakanın yüksek müsaadeleri sonrasında” ki Rektör Arif Yılmaz böyle ifade buyurmaktadır, “Üniversite senatosu olarak, Rize Üniversitesinin adını Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesi yönünde karar almış bulunmaktayız” diyor.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Milliyet


İpucu: Belirli bir site içinde arama yapmak için sorgunuzda site kısıtlama özelliğini (site:nytimes.com veya site:.edu) kullanın.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder