23 Nisan 2012 Pazartesi

Google Alert- rize

Haberlerrize için 4 yeni sonuç
 
Rize Heyetinden GTO'ya Ziyaret
beyazgazete
GTO'dan yapılan açıklamaya göre, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ile Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu'nun da aralarında bulunduğu heyet, GTO'yu ziyaret ederek, Oda yetkilileriyle bir süre görüştü.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
28 Şubat'ın aktöründen ilginç benzetme
CNN Türk
Refah Partisi'nin (RP) kapatılmasıyla siyasi yasaklılar arasına giren dönemin Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, 28 Şubat'ta günah keçisi yapıldıklarını belirterek "Bugün Erbakan'ın diktiği çiçek Çankaya'da gül, hükümette Tayyib-ül bülbül oldu.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Rize'ye Bikoko hayat verdi!
ntvspor
... sergiledi ve karşılaşmadan da 1-0 mağlup ayrıldı. Deplasmanda Güngörenspor'u Bikoko'nun penaltı atışından attığı golle 1-0 mağlup eden Rizespor puanını 55'e çıkarırken ev sahibi İstanbul Güngörenspor ise 16 puanda kaldı. Rize ' ye Bikoko hayat verdi !
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

ntvspor
Türk çayı dünyaya açılıyor
F5 Haber
Türk çayını ve ÇAYKUR'u dünya markası yapmak istediklerini ve dış pazarlara çay satabilmek için görüşmeler yapmaları gerektiğini vurgulayan Sütlüoğlu, "Rize'de oturarak 81 ile çay satılamaz. Pazar çalışmaları yapmak lazım.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

F5 Haber


İpucu: Sorgunuzda tam olarak eşleşmesini istediğiniz kelime grubunun başına ve sonuna tırnak işaretleri ("bunun gibi") koyun.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder