31 Mayıs 2012 Perşembe

Google Alert- rize

Haberlerrize için 4 yeni sonuç
 
Doğuş Çay 800 genci patron yapacak
Sabah
Rize'de her yıl 50 bin aileden çay alımı yapan Doğuş Çay, kendi işinin patronu dağıtımcılar yaratıyor. Şirket 800 gencin altına minibüs çekecek. Günde 30 noktaya gidecek gençler 4 bin TL kazanacak Türkiye, dünyanın dördüncü büyük çay pazarı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Sabah
Çayan'ın naaşı rize'ye gönderildi
Ulusal Kanal (Blog)
Birben'in naaşı, otopsi işlemlerinin ardından Rize'ye gönderildi. Birben, Pazar ilçesinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek. İçişleri Bakan'ı İdris Naim Şahin de, Çayan'ın ölünmüyle müfettiş görevlendirildiğini ve olayın incelendiğini ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Ulusal Kanal (Blog)
'Sit'ten çıkıyor
Hürriyet
Rize'nin İkizdere Vadisi'nin doğal sit statüsünü ortadan kaldıracağı ve hidroelektrik santrali (HES) yapılmasının önünün açılacağı eleştirilerine neden olan kanun tasarısı maddesi, TBMM Çevre Komisyonu'nda kabul edildi. Tabiatı ve Biyolojik Çeşitliliği ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Hürriyet
RİZE'DE SU BORUSU PATLADI, YOLLAR BALÇIKLA KAPLANDI
Ekolay Haber
RİZE'nin Boğaz Mahallesi'nde, ana su boru hattı patladı.Karadeniz Sahil Yolu ve Menderes Bulvarı'nın yaklaşık 1.5 kilometrelik bölümü, bir evin zemin ve bodrum katı ilesokaklar balçıkla kaplandı. RİZE'nin Boğaz Mahallesi'nde, ana su boru hattı patladı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »


İpucu: Belirli bir site içinde arama yapmak için sorgunuzda site kısıtlama özelliğini (site:nytimes.com veya site:.edu) kullanın.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder