28 Ağustos 2012 Salı

Google Alert- rize

Haberlerrize için 5 yeni sonuç
 
Rize'de üç şüpheli aranıyor
Sabah
Rize'nin Çayeli İlçesi Haremtepe Köyü'nde geçtiğimiz gün bir köy sakini jandarmayı arayarak ormanlık alanda otomatik silahlı üç kişi gördüğü ihbarında bulunmuştu. İhbar üzerine geçtiğimiz gün sabah saatlerinde bölgede başlayan arama çalışmaları sürüyor.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Sabah
Kaçkarlara ''Zafer Tırmanışı'' başladı
sporx
Ülkenin tanıtımına ve bölgelere götürecekleri hizmetlerle iç turizme katkı sağladıklarını belirten Karaca, ''30 Ağustos Gençlik Haftası Tırmanışı'nın 13'üncüsünü Rize'de yapıyoruz. Bu faaliyetlerin 12 tanesini Ağrı Dağı'nda yaptık. Ağrı Dağı'nı dünyaya ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

sporx
Başkan Bakırcı Dağcıları Yolcu Etti
Haberler
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Kaçkar Dağlarına yapılacak olan zafer tırmanışının açılış programına katılarak dağcıları yalnız bırakmadı. Rize Belediyesi ve Türkiye Dağcılık Federasyonunun düzenlemiş olduğu " 13.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Haberler
'Zafer Tırmanışı' Bu Yıl Kaçkarlar'da Yapılacak
haberimport.com
Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen '30 Ağustos Gençlik Haftası Zafer Tırmanışı' bu yıl ilk kez Ağrı Dağı haricinde; Rize Belediyesi'nin katkısıyla Kaçkar dağlarında gerçekleştiriliyor. Türkiye Dağcılık Federasyonu ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Rize Belediyesinden Zafer Tırmanışına Tam Destek
Son Dakika
Rize Belediyesi'nin katkılarıyla Türkiye Dağcılık Federasyonunun düzenlemiş olduğu "13. Uluslar arası Zafer Haftası Kaçkar Dağı Tırmanış Faaliyeti" açılış programı 28 Ağustos 2012 Salı günü Saat 10.00'da Rize Cumhuriyet Meydanında yapılacak.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Son Dakika


İpucu: Belirli bir site içinde arama yapmak için sorgunuzda site kısıtlama özelliğini (site:nytimes.com veya site:.edu) kullanın.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder