31 Ekim 2012 Çarşamba

Google Alert- rize

Haberlerrize için 5 yeni sonuç
 
'Uçaktakini biliyorsun ama kaçak çayı görmüyorsun'
Milliyet
Görmüyorum, duymuyorum, konuşmuyorum” dedi. Kılıçdaroğlu dün Karadeniz'in Özelliklerini Koruma Derneği (KÖK) tarafından düzenlenen 4'üncü Uluslararası Karadeniz Kalkınma Kurultayı Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'ndeki açılış törenine katıldı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Milliyet
Tuluyhan Uğurlu'dan Rize'de Piyano Resitali
Haber Yurdum
HaberYurdum: Piyano virtüözü Tuluyhan Uğurlu, Rize Valiliği tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Cumhuriyet Piyano Resitali'nde Rizeliler'e bir konser verdi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Piyano virtüözü ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Haber Yurdum
Rize'nin Ardeşen ilçesinde, tartışma üzerine bir kişi tabanca ile ...
Sabah
Rize'nin Ardeşen ilçesinde, tartışma üzerine bir kişi tabanca ile vurarak öldürdü. Fatih Mahallesi'nde İlçe Emniyet Amirliği önünde, İ.H.M. ile Nurdoğan Demiroğlu (50) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Chp genel başkanı kılıçdaroğlu rize'de
Habercity.net
Rize Haber City Net Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, başbakan recep tayyip erdoğan'a memleketi rize'de 'kaçak çay'la yüklendi. Chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu. Suriye için o kadar konuşacağına çay için de konuşsaydın, çayın sorunu kalmazdı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Habercity.net
'Oy verirsen perişan olacaksın'
Gerçek Gündem
Ömür AVCI - Osman ŞİŞKO / RİZE, (DHA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rize'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, "Sen Rusya'dan gelen uçağı, içinde mühimmat var diye durduruyorsun. Güzel, hiç itiraz etmiyoruz. Peki kardeşim, 30 ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Gerçek Gündem


İpucu: Sorgunuzda tam olarak eşleşmesini istediğiniz kelime grubunun başına ve sonuna tırnak işaretleri ("bunun gibi") koyun.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder