30 Nisan 2013 Salı

Google Alert- rize

Haberlerrize için 4 yeni sonuç
 
'En kıymetli zaferim Rize'yle'
Vatan
Devre arası Çaykur Rize'nin başına geçip 15 karşılaşmada aldığı 10 galibiyetle Karadeniz temsilcisini Süper Lig'e taşıyan Mustafa Denizli, bu başarısının 3 Büyükler'le kazandığı şampiyonluklardan bile daha kıymetli olduğunu söyledi. Gelecek yıl da ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Vatan
14 Suudi gazeteci Trabzon ve Rize'ye geliyor
Haber7.com
Rize ve Trabzon Valiliği, BYEGM Trabzon İl Müdürlüğü ve Türkiye'nin Cidde Başkonsolosluğu Basın Ataşeliği tarafından Türk Hava Yolları (THY) işbirliğiyle düzenlenen gezi 6 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek. Program kapsamında Rize ve ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Haber7.com
'AKP'nin maskesini Kandil indirdi'
Posta
Rize'den delik ayakkabıyla geldin şimdi oturduğun yere bak. AKPnin maskesini Kandil indirdi. 30 Nisan 2013 - 14:48. Yazı Boyutu: Yorum yaz. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Posta
Güneysu'da Elektrik Kesintisi
Yurt Haberleri
Çoruh EDAŞ İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, tesis çalışması nedeniyle Güneysu Aşağıkiremit Mahallesi ile Kiremit, Tepebaşı, Dumankaya, Yeşilköy, Asmalıırmak, Yüksekköy ve Ballıdere köylerinde enerji kesintisi gerçekleştirileceği belirtildi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »


İpucu: Belirli bir site içinde arama yapmak için sorgunuzda site kısıtlama özelliğini (site:nytimes.com veya site:.edu) kullanın.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder