20 Mayıs 2013 Pazartesi

Google Alert- rize

Haberlerrize için 4 yeni sonuç
 
Akil Adamlar Karadeniz Heyeti Rize Toplantısı'nda Gerginlik
Yurt Haberleri
Akil Adamlar Karadeniz Heyeti Rize Toplantısı'nde heyete 2. sorusunu sormasına izin verilmeyen CHP eski Rize il başkanı Erol Koyuncu bağırınca salondan çıkartıldı. Akil Adamlar Karadeniz Heyeti Rize Dedeman Otel'de Rizeliler ile bir araya geldi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Yurt Haberleri
BOĞASINA DİYET PROGRAMI UYGULAYIP SPOR YAPTIRIYOR
Hürriyet
Rize'nin Çamlıhemşin İlçesi'nde yaşayan İsmail Kesici, boğa güreşlerine 76 kilo fazlası nedeniyle katılamayacak olan "Karagöz" isimli 727 kilogram ağırlığındaki boğasını diyet ve sporla zayıflatmaya çalışıyor. Sabah erkenden boğasını koşturarak güne ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Susun annem konuşuyor
Milliyet
Toplantının sonlarına doğru söz alan CHP Rize eski il başkan adayı Erol Koyuncu, “Bu ABD ve İsrail projesidir. Bu oyuna alet olmayın” diyerek heyet üyelerinin üzerine yürüdü. Korumalar olaya müdahale ettiği sırada, Melek Oğur, “Sen kime saldırıyorsun ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Milliyet
FATİH için Google'a baktı
Radikal
Başbakan Erdoğan, ABD'de Google'ın merkezini de ziyaret etti. Erdoğan, "FATİH projesi ihalesi öncesi yeni teknolojileri inceleyelim" dedi. FATİH için Google'a baktı Başbakan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan Google Maps ten memleketi Rize ye baktı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Radikal


İpucu: Sorgunuzda tam olarak eşleşmesini istediğiniz kelime grubunun başına ve sonuna tırnak işaretleri ("bunun gibi") koyun.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder