31 Mart 2012 Cumartesi

Google Alert- rize

Haberlerrize için 4 yeni sonuç
 
Rize'de faaliyet gösteren 100 Yapım isimli firma tarafından ...
Türkiye
Rize'de bir kadın sağlık merkezi için hazırlanan reklam filmindeki konular ve oyuncular gerçek yaşantıdan seçildi. Rize'de faaliyet gösteren 100 Yapım isimli firma tarafından çekilen reklam filmindeki mekanlar ve oyuncular dikkat çekiyor.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Rize'de Duruşma Salonunda Reklam Filmi Çekimi
Son Dakika
Rize'de faaliyete geçen bir spor sağlık merkezi, meslek sahibi kadınların günlük yoğun mesaileri dışında spora nasıl vakit ayırdıklarını anlatan bir reklam filmi hazırlatıyor. Rize'de faaliyete geçen bir spor sağlık merkezi, meslek sahibi kadınların ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Son Dakika
Hapis yerine okul nöbeti
HABERTURK
Rize'de yaralama suçundan 5 ay hapse mahkum edilen 19 yaşındaki Yunus Berberoğlu, Denetimli Serbestlik uygulaması kapsamında bir ilköğretim okulu önünde günde 2 saat nöbet tutuyor, çevre temizliği yapıyor. Rize'nin Tophane Mahallesi'nde 4 ay önce ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

HABERTURK
HAPİS YERİNE GÜNDE 2 SAAT OKUL NÖBETİ
Şanlıurfa.com
Muhammet KAÇAR/ RİZE, (DHA) - RİZE'de yaralama suçundan 5 ay hapse mahkum edilen 19 yaşındaki Yunus Berberoğlu, Denetimli Serbestlik uygulaması kapsamında bir ilköğretim okulu önünde günde 2 saat nöbet tutuyor, çevre temizliği yapıyor.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Şanlıurfa.com


İpucu: Belirli bir site içinde arama yapmak için sorgunuzda site kısıtlama özelliğini (site:nytimes.com veya site:.edu) kullanın.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder