28 Mart 2012 Çarşamba

Google Alert- rize

Haberlerrize için 5 yeni sonuç
 
Ertelenen maç aynı yerde oynanacak
Hürriyet
Rize Futbol Tertip Komitesi Başkanlığı, çöp kokusu nedeniyle hakem tarafından ertelenen, ikinci amatör küme maçının, olumsuzlukların ortadan kalktığı gerekçesiyle aynı statta oynanmasına karar verdi. TFF Rize İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Hürriyet
Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç Açıklama Yaptı
beyazgazete
Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, kış mevsimindeki bol kar ve yağışın çay için faydalı olduğunu belirterek, bu nedenle bu sezonun çay verimi ve kalitesi açısından iyi olacağını düşündüğünü söyledi. Paliç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Rize'de silahlı kavga
Haber X
Edinilen bilgiye göre, olay bugün öğle saatlerinde Rize'nin Deniz Caddesi'ndeki bir kıraathanenin önünde meydana geldi. Önceden aralarından husumet bulunduğu belirtilen SH (62) ve H.Ç. (70) sokakta karşılaşınca aralında tartışma çıktı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Haber X
Rize'de Silahla Yaralama
Haberler
Bacaklarından yaralanan Sultan K, Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen H.Ç. ile Sultan K'nın tartışan iki yakını, polisler tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından kaçan H.Ç'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
MHP'den Bakan Bayraktar'a Güney Çevre Yolu tepkisi
Günebakış
Rize'de Güney Çevre Yolu'nun sadece 1 yıl konuşulduğunu ve 1 yıl sonunda temelinin atıldığını kaydeden Birinci, “Trabzon 17 senedir konuşuyor. Gündeme getirdiğimizde ise Sayın Bakan'ın tansiyonu çıkıyor. 'Bütçede ödenek yok' diyor.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »


İpucu: Belirli bir site içinde arama yapmak için sorgunuzda site kısıtlama özelliğini (site:nytimes.com veya site:.edu) kullanın.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder