19 Ağustos 2013 Pazartesi

Google Alert- rize

Haberlerrize için 4 yeni sonuç
 
Rize Ardeşen'de "Formulaz Şenliği"
Milliyet
Rize'nin Ardeşen ilçesinde dün formulaz heyecanı varmış. Bu yıl 5. si düzenlenen geleneksel "Formulaz Araba Şenliği"ne önemli katılımlar olmuş. Bu olay gerçekten çok şirin bir düşünce. Bence çok önemli ama uygulamasında çok geç kalınmış bir düşünce.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Suriye ve Mısır'da olup bitenler insanlık değerlerini yok sayan ...
İl Gazetesi
Bakan Yazıcı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün Trabzon'daki Maçka Altındere Alabalık Yetiştirme ve Üretme İstasyonu'nda üretilen 10 bin yavru dere alasının, Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Senoz Vadisi'ne bırakılması sebebiyle ilçenin ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Tabancamla geliyrum
Günlük Evrensel Gazetesi
RİZE'de Şimşirli köyünden çocuk, yaşlı, genç yaklaşık 800 kişi, HES projesine karşı Rize-Erzurum kara yolunu saatlerce trafiğe kapattı. HES firmasının derede yeniden çalışmaya başladığını haber alan köylüler bu kez makinelerin çalışmasını engelledi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Kaf-Kaf'a iki Cenk
Yeni Asır
Kaf-Kaf'a iki Cenk. Karşıyaka, kendi altyapısında futbola başlayan Boluspor'un genç stoperi Cenk Özbey'le anlaştı. Çaykur Rize'den oynayan Cenk Ahmet ise gündemde. Giriş tarihi : 19.08.2013 18.17 Güncelleme : 18.17 SPOR. A+ A-; Gönder; Yazdır; Yorum ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »


İpucu: Belirli bir site içinde arama yapmak için sorgunuzda site kısıtlama özelliğini (site:nytimes.com veya site:.edu) kullanın.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder