20 Şubat 2012 Pazartesi

Google Alert- rize

Haberlerrize için 6 yeni sonuç
 
Rize'de sel mağdurlarına 30 milyonluk yardım
Hürriyet
Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, kentte geçen yıl meydana gelen selden zarar görenlere toplam 30 milyon lira yardımda bulunulduğunu söyledi. Vali Hacımüftüoğlu, afet öncesinde yaptıkları en önemli çalışmanın uyarılar olduğunu söyledi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Rize'de eğitime kar engeli
Pressturk
Doğu Karadeniz'in en yağışlı kentlerinden biri olan Rize'de kent tamamen beyaza bürünmüş durumda.Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 4 ilçede eğitime 1 gün ara verildi. İl genelinde ise 189 köy yolu ulaşıma kapandı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Pressturk
09:18 Rize'de eğitime kar engeli
Anadolu Ajansı
Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Çamlıhemşin, İkizdere, Güneysu ve Hemşin ilçelerinde eğitime bugün ara verildi. Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, kendi sahasında ağırladığı Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup etti.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
55 bin ton çay odununa para ödedik
Günebakış
Ali Öztürk: Sayın Karal, Rize'de 2002 yılından beri siyasetin doğrudan içinde 10 yıla yakın bu aktif siyaset birikiminizle Ankara'ya gittiniz. Rize için farklı bir anlam ifade ediyorsunuz. Rize'nin sorunlarını tabandan tavana taşıyan bir fonksiyon ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Bu takımı süper yapmaya geldim!
Günebakış
Rize yeri Süper Lig'dir. Yakışan da budur. Süper Lig'deki takımları gördükten sonra Rizespor'un 1.Lig'de olmaması gerektiğini düşünüyorum” “Şimdi gelinen bu noktadan sonra çok daha fazla çalışarak gayret sarf ederek, futbolcularımız da çok daha farklı ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
ÖSYM Başkanı Demir: ÖMSS için hazırlıklar tamamlandı
Zaman
Dr. Ali Demir, Amasya, Artvin, Çorum, Giresun, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Ardahan sınav merkezi yöneticilerinin de hazır bulunduğu Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki ÖSYM Bölge Toplantısı'na katıldı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »


İpucu: Sorgunuzda dışlamak istediğiniz terimlerin önüne eksi işareti (-) koyun.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder