26 Şubat 2012 Pazar

Google Alert- rize

Haberlerrize için 4 yeni sonuç
 
Rize evinde kayıp: 0-2
Goal.com
Geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla geçen Çaykur Rizespor, bu hafta sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırladı. Bu sezon play-off için mücadele eden Çaykur Rizespor ve Kayseri Erciyesspor kozlarını bu akşam oynanılan maçta paylaştı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Goal.com
Bakan Çelik: Kimseyi sosyal güvencesiz bırakmayacağız
Milliyet
Bakan Çelik, beraberindeki Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ve bazı partililerle İkizdere ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Hentbol Erkeklere 1. Ligi
Haberciniz
Lig B Grubu'nda mücadele eden Taşova Yatılı İlköğtetim Bölge Okulu (YİBO) Spor Kulübü, sahasında Rize Gençlik Spor Kulübü'yle karşılaştı. Hentbol Erkekler 1. Lig B Grubu'nda mücadele eden Taşova Yatılı İlköğtetim Bölge Okulu (YİBO) Spor Kulübü, ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Haberciniz
16:57 - Yüz Naklinde Devletin Bir Şartı Var:
Turk Time
Rize gezisi kapsamında Kalkandere ilçesi kaymakamlığını ziyaret eden çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, gazetecilerin, yüz nakli ve SGK'ya gönderilen 250 bin liralık faturayla ilgili sorularını yanıtladı.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »


İpucu: Sorgunuzda tam olarak eşleşmesini istediğiniz kelime grubunun başına ve sonuna tırnak işaretleri ("bunun gibi") koyun.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder