22 Şubat 2012 Çarşamba

Google Alert- rize

Haberlerrize için 4 yeni sonuç
 
Rizeli muhtara eski tapucudan cevap
Mynet Haber
Rize'nin Eminettin Mahallesi Muhtarı Ahmet Ofluoğlu, geçtiğimiz günlerde mahallenin ismini yanlış yazıldığını belirterek, bastırdığı broşürlerde mahallenin gerçek isminin aslında “Emineddin” olduğunu ancak geçmişte yanlışlıkla “Eminettin” verildiği ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Mynet Haber
Futbolcular maçları boks maçına çevirince kulüp kapatıldı
Zaman
Rize'nin İyidere ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Mete, geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden ve küme düştükten sonra kapatılan İyiderespor'un kapatılma gerekçesi olarak takımın saha içindeki olaylarını gösterdi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
İyidere'de öğretmen evi inşaatı başlıyor
Mynet Haber
Mete, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneğinde düzenlediği basın toplantısında, belediye başkanlığını üçüncü dönem yürüttüğünü, kaymakamlık ve belediye meclis üyeleri ile kolektif bir çalışma yaptıklarını belirtti. İyidere'nin 8 mahallesi ve 7 köyü ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Mynet Haber
Antika semaver onun için bir tutku
Akşam
Rize'de antika eşyalar satan iş yeri sahibi Mustafa Katmer, ailesinden kalanlarla başladığı semaver koleksiyonunda 40 yılda her biri 130-140 yıllık tarihe sahip 50 dolayında semaver topladı. semaver koleksiyonuna zaman içinde yenilerini ekledi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »


İpucu: Sorgunuzda tam olarak eşleşmesini istediğiniz kelime grubunun başına ve sonuna tırnak işaretleri ("bunun gibi") koyun.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder