19 Şubat 2013 Salı

Google Alert- rize

Haberlerrize için 5 yeni sonuç
 
Kılıçdaroğlu: Yüreğin yetiyorsa Rize'de konuş
ntvmsnbc
Kılıçdaroğlu: Yüreğin yetiyorsa Rize'de konuş. Başbakan Erdoğan'ın “Milliyetçiliği ayaklar altına aldık” sözlerine tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Yüreğin yetiyorsa bu konuşmayı Rize'de yap” dedi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Rize'de Öğrencilere Okullarında Sağlık Eğitimi Veriliyor
Haberler
Rize Halk Sağlığı Müdürü Dr. Faik Özşahin, yaptığı açıklamada, birinci basamak sağlık hizmetlerinde sağlık eğitimi, koruyucu sağlık hizmetlerinin önemli bir ayağını oluşturmakta olduğunu belirterek "Her öğrenim yılı boyunca olduğu gibi 2012-2013 yılı ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

Haberler
"Sıkıyosa git bu konuşmayı Rize'de yap"
Cafe Siyaset Haber Sitesi
Bakan Güler'den 'Sinop olayları' açıklaması. "Sıkıyosa git bu konuşmayı Rize'de yap". CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Erdoğan'ın milliyetçilik açıklamalrına çok sert çıkarak, "Sıkıyosa git bu konuşmayı Rize'de yap" dedi.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »
Rize'de Sağlıkçılara "Gönül Elçileri Projesi" Tanıtıldı
medya73.com
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde gerçekleştirilen ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" tanıtım programı Zığındere Eğitim Salonunda gerçekleştirildi. Programda İl Sağlık ...
Bu konudaki tüm haberlere bakın »

medya73.com
Rize Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Duymuş.'Halkımıza 15 ...
Haberler
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Zeynep Yeşil Duymuş, Rize halkına 15 gün sonra sağlık hizmeti sunmaya başlayacaklarını söyledi.Prof.Dr.Duymuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce faaliyete.
Bu konudaki tüm haberlere bakın »


Bu çıkar çıkmaz gönderilen Google Alert'ü, Google tarafından sağlanmıştır.

Bu alert'ü kaldır.
Başka bir alert oluşturun.
Alert'lerinizi yönetin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder